/ Van schets tot interieur

Onze werkwijze

Fase 1

Kennismaking

Ieder project start met een intakegesprek. Voorafgaand vraag ik je een moodboard te maken en eventuele plattegronden en afmetingen van de ruimte te verzamelen.

Tijdens de intake nemen we het moodboard door. Aan de hand van een vragenlijst bespreken we je voorkeuren met betrekking tot kleuren, materialen en budget. Zo krijg ik een goed beeld van je wensen, verwachtingen en eisen. Naar aanleiding van het gesprek ontvang je een offerte op maat. 

Fase 2

Concept ontwerp

Ben je akkoord met de offerte? Dan ga ik voor jou aan de slag! Daarbij gebruik ik de ideeën die we hebben besproken tijdens de intake. Je krijgt een persoonlijk moodboard, globale indeling en concept. Het concept bestaat uit …….. Voordat ik verder ga met de uitwerking, ervan, krijg je het concept ter controle opgestuurd.

 

Fase 3

Definitief ontwerp

Tevreden met het concept? We’re halfway! Ik werk het interieurplan verder uit. Afhankelijk van wat we hebben besproken, ontvang je een 2D en/of 3D indeling, fotorealistische impressies en een animatie. Daarnaast kan ik een kleur- en materialenadvies, meubeladvies, stylingadvies en een lichtplan voor je uitwerken, maattekeningen van het meubelmaatwerk maken en een afwerkstaat. Zo dat jij precies weet je wat je nodig hebt voor de uitvoerende fase!

Fase 4

Presentatie

Het complete plan ontvang je van mij digitaal en deze presenteer ik bij jou thuis of ergens op locatie. Ik ondersteun mijn presentatie met kleur en materiaalstalen die jij na de presentatie in ontvangst neemt.

Tijdens dit gesprek is het mogelijk al je vragen met betrekking tot het plan aan mij te stellen.

Fase 5

De realisatie

Je bent vrij om zelf een aannemer te zoeken voor de verbouwing van het interieur.

Wens je ook dat Studio Simons je in deze fase ondersteund? Wij kunnen de communicatie op ons nemen met alle uitvoerende partijen. Door regelmatig aanwezig te zijn op de bouwlocatie worden fouten in het proces voorkomen. Op deze manier wordt hetgeen dat ontworpen is ook daadwerkelijk zo uitgevoerd.